Nieuws

Op deze pagina kan je de laaste KSA nieuwtjes lezen!

 • Zomerkamp 2024

  Beste KSA’ers
  Beste ouders

  We zijn super blij dat we dit jaar weer op kamp mogen vertrekken! Dit jaar zullen we naar kampplaats Stelebos II & III in Zutendaal trekken. In dit boekje proberen wij u al de informatie mee te geven die u moet weten en wat u moet doen om uw zoon/dochter in te schrijven voor ons kamp.
  Mocht u na het lezen van ons kampboekje toch nog vragen hebben aarzel dan niet om ons te contacteren!

  Groetjes,

  De leiding!

 • Doki Fun Festival 2024

  Beste jongknapen en knapen,
  Beste ouders,

  Dit jaar gaan de Jongknapen en Knapen weer een onvergetelijke dag beleven op het Doki Fun Festival, een evenement georganiseerd door KSA Limburg.
  Op zaterdag 27 april trekken we met onze 6-12 jarigen naar Houthalen.
  De kostprijs voor deze dag vol plezier bedraagt €12.
  Gelieve dit bedrag over te maken op ons rekeningnummer BE51 3631 6410 6862, of cash te betalen op een van onze volgende activiteiten.

  Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNYhkxEds_4UfkSpkDltyTis5nNZ5_Cu9BH6up_6iXfunRCw/viewform?usp=sf_link

  De meerderheid van onze leiding heeft een rijbewijs en zal dus leden vervoeren naar Doki Fun. Afhankelijk van het aantal ingeschreven leden hebben we misschien nog enkele ouders nodig die ook carpoolen. Indien u het ziet zitten om heen of terug te carpoolen mag u dit laten weten bij de inschrijving.

  Wij hebben er alvast super veel zin in en we hopen dat jullie allemaal zullen meekomen met ons!
  Speelse KSA-groetjes
  Jullie leiding

 • Paasdriedaagse 2024

  Beste jongknapen, knapen, sherpa’s en raiders
  Beste ouders,

  Binnenkort begint de paasvakantie en daar hoort natuurlijk een geweldige KSA-driedaagse bij. Dit jaar bevinden we ons in de bossen van Oudsbergen. Hier kunnen de jongknapen, knapen, sherpa’s en raiders weer stevig ravotten en zich goed amuseren.

  We verwachten jullie vrijdag 5 april om 15u30 op het bivak. Het einde van de driedaagse is voorzien op zondag 7 april om 15u00. Dan kunnen de leden weer op het bivak opgehaald worden.

  Adres bivak:
  Bivak Pexhof II
  Pexhofweg 5
  3670 Oudsbergen

  Inschrijven voor deze driedaagse kan via het inschrijfformulier in deze brief of op onze website en Facebook. Voor onze driedaagse vragen we een bijdrage van €40. Dit bedrag kan worden gestort op het rekeningnummer BE51 3631 6410 6862.
  Gelieve te vermelden: PAASDRIEDAAGSE + NAAM & VOORNAAM LID.

  Inschrijflink:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpOM7yRgh60YGJUDRPGvFtLrX1sWVx5IvxaKn9kyhxAqxZdw/viewform?usp=sf_link

  Wij hebben er alvast zin in!
  We zien jullie allemaal op de paasdriedaagse!
  De Leiding

 • Vriendjesdag KSA Maaseik

  De vriendjesdag van KSA Maaseik is een activiteit waarbij de huidige leden al hun vriendjes en vriendinnetjes mogen meenemen naar de KSA. Op zaterdag 24 februari 2024 van 13u30 tot 16u, op de lokalen te Siemkensheuvel. De leiding zorgt voor leuke activiteiten zodat ook niet-KSA’ers eens een activiteit kunnen meedoen.

  Tot dan!
  De leiding

 • Eetdagen 2024: Winter BBQ

  Op zaterdagavond 10/02/2024 en zondagmiddag 11/02/2024 organiseert KSA Maaseik hun jaarlijkse eetdagen. Dit jaar is er een nieuw concept: een winter BBQ. De eetdagen zullen doorgaan op het College 2 in Maaseik en het zal nog steeds in buffetvorm zijn.
  Op zaterdag kan u tussen 18u en 20u30 komen eten. Op zondag tussen 11u30 en 14u.

  Inschrijven kan via onderstaande link. De betaling kan gebeuren via overschrijving op het rekeningnummer van KSA Maaseik (BE51 3631 6410 6862) of cash ter plekke.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6bOFXZZWVAc7T8Ht0U8YBY23jdXFbZCFYire6ISjtexuZkw/viewform?usp=sf_link

  Hopelijk tot dan!
  De leiding