Nieuws

Op deze pagina kan je de laaste KSA nieuwtjes lezen!

 • Zomerkamp 2023

  Beste ouders, beste leden

  De zomervakantie is in zicht, dat betekent dat ons zomerkamp er weer aankomt. In bijlage het kampboekje, daarin vindt u alle nodige informatie terug. Door een bevestiging op onze mail te geven weten wij welke leden er meekomen op kamp. Vervolgens dient het kampgeld overgeschreven te worden vóór 1 juli.

  Het kamp gaat dit jaar door in de bossen van Zutendaal, kampplaats Bezoensberg. Hier zetten wij ons tentenkamp op van 3 juli t.e.m. 9 juli voor Jongknapen en Knapen. De Sherpa’s en Raiders blijven t.e.m. 12 juli.

  Indien u nog vragen heeft horen we ze graag.

  Hopelijk tot op het zomerkamp!
  De Leiding

 • 90 jaar KSA Maaseik

  Beste KSA’ers,

  Zaterdag 20 mei viert KSA Maaseik zijn 90-jarig bestaan. Het feest zal doorgaan op College 2 via de Rosmolenstraat, van 16u – 20u. Er zal eten en drank te verkrijgen zijn. Er is randanimatie voor de kinderen en heel wat materiaal uit de oude doos te bewonderen. Iedereen is welkom: leden, leiding, oud-leden en oud-leiding + familie. Vertel het zeker verder zodat het een groot en gezellig feest wordt.

  Hopelijk tot 20 mei!

 • Paasdriedaagse 2023

  Beste KSA’ers,

  De paasvakantie komt er aan en daar hoort natuurlijk een geweldige KSA-driedaagse bij. Dit jaar bevinden we ons in de bossen van Opoeteren. Hier kunnen de Jongknapen, Knapen en Sherpa’s weer stevig ravotten en zich goed amuseren. We verwachten jullie vrijdag 31 maart om 18u00 op het bivak. Het einde van de driedaagse is voorzien op zondag 2 april om 15u00. Dan kunnen de leden weer op het bivak opgehaald worden.

  Meer informatie in de brief!


 • Eetdagen 2023 – 18 & 19 februari

  Beste KSA’ ers,
  ​Het is weer tijd voor onze jaarlijkse eetdagen, kom met heel de familie smullen van ons heerlijke pastabuffet!
  Vergeet je zeker niet in te schrijven! Hopelijk zien we jullie allemaal op zaterdag 18 en/of zondag 19 februari!

  Locatie; College 2 via de Rosmolenstraat, te Maaseik.

  Tot dan!
  De leiding


 • Herfstdriedaagse 2022

  Beste KSA’ers,

  ​De herfst is in het land en dat is ook ons niet onopgemerkt voorbij gegaan. Dit jaar gaan we op herfstdriedaagse naar de bossen van Meeuwen-Gruitrode. We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 29 oktober om 14h op de bivak. Op maandag 31 oktober mogen jullie terug opgehaald worden om 16h.

  Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de brief die je bij dit bericht kan downloaden.

  Wij kijken er alvast naar uit!
  De Leiding