Nieuws

Op deze pagina kan je de laaste KSA nieuwtjes lezen!

 • Herfstdriedaagse

  Beste leden, beste ouders

  Vrijdag 27/10 vertrekken we op herfstdriedaagse. Ons weekend duurt t.e.m. zondag 29/10 en zal doorgaan in Opoeteren. In bijlage vinden jullie de brief met alle info over deze driedaagse. Inschrijven kan via onderstaande Google forms-link en het kampgeld (€40) kan worden overgeschreven op onze rekening BE 51 3631 6410 6862.

  Inschrijven driedaagse: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQH_Xfv-c2Fb9pzmhzZqPIPMy28HFxOqOoS99W7ZzglpxWsQ/viewform?usp=sf_link

  Naast de inschrijving willen we u ook vragen om de medische fiche digitaal in te vullen indien u dit nog niet hebt gedaan. Deze online versie zal de papieren fiche vervangen. Als u reeds een papieren exemplaar hebt afgegeven dit werkjaar hoeft u de online fiche niet in te vullen.

  Medische fiche: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkeXN1JMPuFjucyaBa4Geq17S9er5EMTvt6TpbN6f-1Tog7w/viewform?usp=sf_link

  Tot op de driedaagse!

  De leiding

 • Startactiviteit 2023

  Beste KSA’ers

  Na alweer een geslaagd zomerkamp breekt er een nieuw KSA-jaar aan. Op zaterdag 16 september gaat dit van start met onze jaarlijkse startactiviteit in de bossen van Siemkensheuvel. Vanaf 13u30 zijn jullie welkom op onze lokalen te Siemkensheuvel, vanaf daar zullen we jullie begeleiden tot op onze zandvlakte d.m.v. wegwijzers. Tussen 13u30 en 16u is jong en oud welkom om kennis te maken met onze KSA. We organiseren talrijke activiteiten, ook voorzien we een vieruurtje en drank. Op deze startdag kunnen jullie je inschrijven voor het nieuwe KSA-jaar en ook KSA Maaseik-kleding aanschaffen.

  Hopelijk tot dan!

  De leiding

 • Zomerkamp 2023

  Beste ouders, beste leden

  De zomervakantie is in zicht, dat betekent dat ons zomerkamp er weer aankomt. In bijlage het kampboekje, daarin vindt u alle nodige informatie terug. Door een bevestiging op onze mail te geven weten wij welke leden er meekomen op kamp. Vervolgens dient het kampgeld overgeschreven te worden vóór 1 juli.

  Het kamp gaat dit jaar door in de bossen van Zutendaal, kampplaats Bezoensberg. Hier zetten wij ons tentenkamp op van 3 juli t.e.m. 9 juli voor Jongknapen en Knapen. De Sherpa’s en Raiders blijven t.e.m. 12 juli.

  Indien u nog vragen heeft horen we ze graag.

  Hopelijk tot op het zomerkamp!
  De Leiding

 • 90 jaar KSA Maaseik

  Beste KSA’ers,

  Zaterdag 20 mei viert KSA Maaseik zijn 90-jarig bestaan. Het feest zal doorgaan op College 2 via de Rosmolenstraat, van 16u – 20u. Er zal eten en drank te verkrijgen zijn. Er is randanimatie voor de kinderen en heel wat materiaal uit de oude doos te bewonderen. Iedereen is welkom: leden, leiding, oud-leden en oud-leiding + familie. Vertel het zeker verder zodat het een groot en gezellig feest wordt.

  Hopelijk tot 20 mei!

 • Paasdriedaagse 2023

  Beste KSA’ers,

  De paasvakantie komt er aan en daar hoort natuurlijk een geweldige KSA-driedaagse bij. Dit jaar bevinden we ons in de bossen van Opoeteren. Hier kunnen de Jongknapen, Knapen en Sherpa’s weer stevig ravotten en zich goed amuseren. We verwachten jullie vrijdag 31 maart om 18u00 op het bivak. Het einde van de driedaagse is voorzien op zondag 2 april om 15u00. Dan kunnen de leden weer op het bivak opgehaald worden.

  Meer informatie in de brief!